SdC - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu SdC - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu

SdC

Door: Jens

Blijf op de hoogte en volg Jens

11 Mei 2024 | Spanje, Santiago de Compostela

Laatste dag. Toch wel jammer. Santiago was weer erg leuk. Met Dennis en Rita en Willem en Anka gegeten. Kwam nog wel meer bekenden tegen. In eerste instantie zou ik vanaf het vliegveld de bus nemen voor de laatste 13 km maar de noodzaak viel weg omdat de dames vroeg met de bus moesten. Dus heb ik de volle 23 km gelopen en slaap nu in het grote seminarie en een gewoon bed. Prachtig weer en bijzondere sfeer, er was nog een optreden vlakbij het restaurant. Op het plein was het constant druk. Morgen ergens om 14 stap ik op de bus, ik wil ruim op tijd zijn, 17.15 u instappen en rond half 9 op Schiphol. Morgen geen update meer, maandag nog een afsluiter.

• 11 Mei 2024 - 21:59

John:

Gefeliciteerd Jens, toch maar weer mooi gedaan. Tot gauw weer. Groetjes

• 11 Mei 2024 - 23:42

Cees Schoutsen:

Goed gedaan Jens, goeie reis terug

• 12 Mei 2024 - 00:07

Henk Sas:

Goede terugreis genoten van je reis verslagen

henk en loekie

• 12 Mei 2024 - 07:57

Jeannet Zentveld :

Gefeliciteerd, mooie prestatie. Goede terugreis en we zien je straks wel weer langsfietsen.

• 12 Mei 2024 - 08:38

Marja:

Jens wat fijn dat je het weer hebt gered. Tofman. Van harte gefeliciteerd. En geniet van je terugreis en thuiskomst. Spreek je gauw weer.

• 12 Mei 2024 - 15:11

Joop:

Jens welkom terug

• 12 Mei 2024 - 19:16

Marijke:

Je hebt weer een mooie reis gehad Jens, goed gedaan en gefeliciteerd, morgen zie ik je weer in de tuin voor een 5 uur biertje !!!