Arca
Door: Jens
Blijf op de hoogte en volg Jens
03 Mei 2023 | Spanje, Arca
Vandaag 21 km. Morgen ook zoiets. Alberge is 2 km voor het dorp en ca 5 km van vliegveld. Mooie plek, 2 restaurants in de buurt. Landschap mooi maar niet veel afwisseling. Parcours was weer goed. Ik was vroeg en kon makkelijk een bed krijgen, nu loopt het vol, het is druk. Het is voor een groot deel ander publiek, ik noem ze camino toeristen.
Gister heel gezellig gedineerd met 2 Engelse dames, ze zijn nichten, waarvan er eentje 30 jaar in Brazilië woonde. Onderwerpen zat dus. We eten veganistisch.
Ik ga nu met de eigenaar naar de supermarkt voor boodschappen voor eigen diner, een soort service, ik dacht eerst dat hij ging koken. Selfservice. Vanavond een buitje.
03 Mei 2023 - 16:41
Jens Overal:
Kaartje klopt niet, 20 km oosten van santiago. En nog bedankt voor alle reacties!! Jens
03 Mei 2023 - 17:02
Freek:
Een mooie laatste etappe gewenst en geniet van de intocht in Santiago de C. en van het moment dat je om je heen emotionele taferelen ziet.
heb het destijds als bijzonder moment ervaren.
03 Mei 2023 - 17:05
Jens Overal: