Santiago de Compostela
Door: Jens
Blijf op de hoogte en volg Jens
04 Mei 2023 | Spanje, Santiago de Compostela
22 resterende kilometers vandaag! En dan regen, nu en dan. Veel jas aan en uit. Laatste 6 km met Sue uit Colorado gelopen, we hadden hetzelfde langzame tempo. Gelukkig geen industrie gebied voor de stad, de cathedraal zag je pas als je er was. Wel een momentje en een straatje verder zag ik nog 2 oude bekenden ze waren gister aangekomen. Op terras een biertje met z'n allen, en een certificaat gehaald en de alberge is vlak in de buurt. Qua lopen vind ik het nu ook wel genoeg, je moet weten wanneer je moet stoppen.
Zit nu heerlijk in zonnetje in de tuin (kunstgras) en denk even niks meer.
Straks dineren met 6.
04 Mei 2023 - 17:21
Gosse:
Super Jens, knap dien, goeie reis werom[e-1f44d][e-1f4aa][e-1f4aa][e-1f4aa]
04 Mei 2023 - 18:26
Freek:
Goed gedaan Jens.
geniet van het “even niets”
04 Mei 2023 - 18:40
Durk En Aeltsje:
Geweldich Jens! Genietsje fan it lêste skofke! Durk
04 Mei 2023 - 19:12
Henk:
Geweldig gedaan, nu genieten van je vrije dagen, en een voorspoedige terugreis.
04 Mei 2023 - 19:25
Corry:
Hallo Jens gefeliciteerd met het overwinnen van zoveel kilometers goed van jou 287km was het toch Je hebt ook een sertificaat verdiend Ben je nog in de kathedraal geweest om een kaarsje te branden dat lijkt mij mooi om te doen Dag Jens Goede reis terug en kom goed thuis Corry verdurmen
04 Mei 2023 - 19:29
Jens Overal:
Het was 782 km.
04 Mei 2023 - 21:07
Judit Hart:
Petje af ome Jens. Ik heb met plezier je reis gevolgd. Goede reis terug
04 Mei 2023 - 22:08
Jaap:
Hey pap, mooie prestatie. En het was leuk om je zo elke dag te volgen. Goede reis terug en tot snel. Dikke knuffel
04 Mei 2023 - 23:03
Gosse:
Wat een tocht, en petje af hoor pap, dat was toch een beste wandeling!
05 Mei 2023 - 09:07
Cees Schoutsen :
Geweldige prestatie Jens, ik neem m'n petje voor je af.
En nu een lekker biertje ?
Ik zie je weer, goede reis terug
05 Mei 2023 - 09:19
Flora En Frank:
Geweldig Jens, wat een topper. Frank staat met een big smile naast me, is hee trots op jou.
Geniet maar van het lekkere biertje verdiend!
Goede terugreis en tot ziens in Heiloo
05 Mei 2023 - 09:38
Corry:
Dag Jens. Gefeliciteerd met deze prestatie .alleen zie ik nu dat ik je heel erg tekort gedaan heb excuus daarvoor .maar ik heb alleen een paar cijfertjes omgedraaid .maar ik vind het 782 km heel veel geweldig Jens neem mij maar niet kwalijk .dag Jens Corry
05 Mei 2023 - 14:07
Wieke:
Gefeliciteerd!
05 Mei 2023 - 23:29
Marjet Van Der Zon:
Fantastisch Jens dat jet zo goed gehaald hebt, dat zal voldoening geven. Goede terugreis
11 Mei 2023 - 10:09
Roelie En Dick:
Van harte gefeliciteerd met deze prestatie. Hier kan je met voldoening op terugkijken. Tot ziens en de groeten van Roelie en Dick.