Estella-lizarra
Door: Jens
Blijf op de hoogte en volg Jens
05 April 2023 | Spanje, Estella
Vandaag 18 km., parcours een beetje hetzelfde. Prachtig weer, zon en eerst nog fris, we blijven wat op hoogte. Sigi haalde me weer in omdat hij sneller loopt maar niet in donker wil lopen. We zitten weer in een municipal alberge en eten straks in de bar hier tegenover. Prachtig stadje hier, nu heerlijk bijkomen in de tuin. Ik had gister mijn gewassen shirtje blijkbaar toch vergeten maar mededisgenoot uit Argentinië, fietser, bracht hem mee, gaf hem aan Sigi onderweg en die aan mij. Zo gaat dat hier, het is een soort gemeenschap. Sigi is overigens erg moe, gaat morgen hooguit 10 km lopen en wil een keer een hotel. Ik ga dus echt alleen weer verder. Kans is klein dat we elkaar weer treffen. It is what it is.
05 April 2023 - 16:33
Jan Rovers:
Ja Jens wat je zegt een soort gemeenschap dat is toch wel bijzonder.
en je kan overal lekker eten.en gewoon je ene voet voor de andere zetten.
je bent daar ook om te onthaasting.
dank voor je verslag
05 April 2023 - 22:28
Wieke:
Mooi daar! En klinkt ook gezellig!
05 April 2023 - 23:00
Freek Baan :
Hoi Jens,
mooie berichten en foto’s die me bekend voorkomen. Herkenbare interacties met wandelgenoten.
geniet ervan.
Jan Willem:
Prachtich, Jens. It waarme moaie waar komt deroan :-) Dat rint lichter
06 April 2023 - 12:26
Corry:
Dag Jens geweldig Jens. Wat jij allemaal meemaakt mooi leuk de mensen om je heen allemaal echte wandelaars die veel van de natuur houden natuurlijk volg ik je blog .ik vind het hartstikke leuk mooie foto,s doeg Jens hou je goed
06 April 2023 - 14:27
Jens:
Leuk jullie reacties!
07 April 2023 - 10:06
Marjet Van Der Zon:
Hoi Jens Estella is ons bekend, hebben we ooit gekampeerd en gefietst, mooie omgeving. Ik herinner me de straat waar veel pelgrims hotels waren.
Succes
07 April 2023 - 14:32
Corry :
Dag Jens. Natuurljk volg ik je wandeltocht geweldig wat je doet vandaag ook weer 20 km en dan ben je om 2 uur in de alberge is dat waar je ook kunt slapen. En eten. Dag Jens ik voel met je mee goede reis verder en hou je goed Corry