Los Arcos
Door: Jens
Blijf op de hoogte en volg Jens
06 April 2023 | Spanje, Los Arcos
Op veler verzoek zal ik nu verslagen plaatsen met notificatie voor wie daarom gevraagd hebben. Zodra ik plaats krijg je dan automatisch bericht!
Vandaag 22 km redelijk vlak terrein en om 14 u zit je dan in een prachtige alberge alwaar alweer een nederlandse vrijwilliger mij ontving. Het wordt nu drukker op het pad, veel Spanjaarden lopen nu vanwege pasen. Het weer is prachtig maar niet te heet.
Ik heb natuurlijk van te voren goed voorbereid en mijn uitrusting is prima. Erg blij met m'n slaapzak en schoenen. Geen blaren! Voor de rest mis ik niks en heb ook niets teveel. Bovendien zijn hier veel leuke winkels. Sigi nog wel tegengekomen maar hij wil nu luxe kamer! Als ik morgenochtend begin dan wandel ik precies een week. Als er een schema was dan ben ik redelijk op schema.
Ontmoetingen nog steeds erg leuk, teveel om op te noemen!
06 April 2023 - 16:08
Bianca :
leuk Jens,
Zo volgen we een beetje waar je bent en wat er te zien is op je pad.
Fijn om te horen dat alles oké is.
Wat gaat het snel die tijd, al weer een week op pad.
Heel veel loop plezier
Bianca
06 April 2023 - 16:25
Aukje Postma:
Beste Jens,
fijn dat het zo goed gaat met je wandeling. Grappig dat je vaak dezelfde mensen treft,
Hertlike groetnis fan Durk en Aukje
06 April 2023 - 18:43
Casper En Gosse:
Je hebt het goed naar je zin. Toppie! [e-1f44d]
06 April 2023 - 20:00
Marijke Krumperman:
Hoi buurman, al een week bijna fluitend onderweg, zonder blaren of ander
o ngemak . Klasse hoor, ik had nog wel mijn bedenkingen, zo'n wandelaar was je niet, maar zie hier, Jens wandelt en hoe !! Wens je nog hele mooie dagen met ook mooie ontmoetingen !
- Marijke
06 April 2023 - 20:30
Ans Kemna:
Leuk dat je ook nog andere wandelaars tegenkomt . Je bent goed bezig en mooie foto’s .
Ans
07 April 2023 - 10:02
Marjet Van Der Zon:
Hoi Jens,
Leuk om je verslagen te lezen. Goed van je dat je de kilometers kan volhouden. Top! Succes
07 April 2023 - 11:53
Wim Hart:
Beste Jens,
Wat een prachtige tocht. Wat een leuke beelden. Ik wens je van harte goed volhouden toe.
Een eerdere reaktie van mij liep fout. Om een of andere reden werd het vakje email (zichtbaar
etc.. oranje en een boodschap over een niet bereikbaar Email-adres. (ik zal wel iets verkeerds
hebben gedaan, maar weet nog steeds niet wat). In elk geval bleek het onmogelijk het bericht
(ongeveer idem aan deze tekst) naar je toe te zenden.
Vele hartelijke groeten van Marga en mij.
07 April 2023 - 16:52
Jens:
De techniek van de blog heeft wat amateuristische charmes. Dank weer voor de racties.