Najera - Reisverslag uit Nájera, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu Najera - Reisverslag uit Nájera, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu

Najera

Door: Jens

Blijf op de hoogte en volg Jens

08 April 2023 | Spanje, Nájera

Vandaag nog meer: 30km. Ik stel steeds kleine doelen maar, op gegeven moment moet je dan toch nog 10 km en dan wordt het weer 16 u. Het is nu erg druk op de route dus de eerste 2 alberges waren vol, de derde ook maar de beheerster vond toch nog 1 bed. Voor morgen toch maar geboekt.

Nu net gegeten met 2 Amerikaanse dames die ik elke dag wel tegenkom, moeder en dochter. De moeder had trouwens een taxi genomen halverwege.

De zwitser is gestopt en gaat naar huis.

Verder wil ik iedereen heerlijke paasdagen wensen, ik ben blij met jullie vele wensen en opmerkingen!

Ik denk ook even aan de kinderen van mijn zus die hun mem en beppe moeten missen.

De foto's laten deels de processie van gister nog zien, wat een lawaai van de drums in die nauwe straatjes, ging uren door.

Verder was de tocht weer mooi, de temperatuur gaat smiddags richting 30.

De route staat goed aangegeven maar soms mis je een bordje of er is even geen pijl, gelukkig heb ik dan een handige app en offline kaarten, en de route is gewoon een lijn. Ook alle alberges staan erop. Eigenlijk niks meer nodig.

Het lopen is wel zwaar maar gaat steeds beter. Ik loop vrij langzaam maar pauzeer niet lang zodat ik wel meekom met de rest. De stadjes hier zijn prachtig en lijken veel op elkaar, nauwe straatjes en heel veel bars.

• 08 April 2023 - 19:33

Jens Overal:

Rene, wat goed dat je nu kan volgen! Beter dan bellen.

Nogmaals dank voor alle reacties.

Er zijn heel veel stenen hier casper.

• 08 April 2023 - 19:41

Henk Sas:

Jens gaat prima zo te lezen, erg knap dat je dit kan,

Zoals je ook schrijft moet je nu al van te voren boeken waar je kan slapen, de tocht is deze tijd erg in trek.

succes de komende dagen, hopelijk wordt het niet te warm.

groetjes,

henk en Loekie

• 08 April 2023 - 19:53

Katrien:

Nou pap, wat een hoop kilometers heb je gemaakt vandaag. Wie had dat ooit gedacht. Gelukkig hoef je niet ook nog terug.

Goed gedaan, knap!

Leuk om de verhalen te lezen (en de reacties)!

Veel plezier en succes

• 08 April 2023 - 22:28

Jan Rovers:

Ook al loopje wat langzaam ik vind het knap Jens.

een warme paasbroden.

• 09 April 2023 - 04:30

Frank En Flora:

Jens, leuk je verslag te lezen.

wat een topper ben jij, heel wat km per dag.

Frank geniet van je verhalen en geeft het door, ze missen je muziekochtend wel.

mooie wandel paasdagen

• 09 April 2023 - 21:49

Jan Rovers:

Hoi Jens.

dit wordt een onvergetelijke tocht. Mooi route je grenzen verleggen

Contacten leggen met mensen uit de hele wereld.

je geen zorgen maken over de wereld problemen.

heb je je kleine trompet nog mee genomen.

groetje het ga je goed