Santa Domingo - Reisverslag uit Santo Domingo de la Calzada, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu Santa Domingo - Reisverslag uit Santo Domingo de la Calzada, Spanje van Jens Overal - WaarBenJij.nu

Santa Domingo

Door: Jens

Blijf op de hoogte en volg Jens

09 April 2023 | Spanje, Santo Domingo de la Calzada

Vandaag 20 km. Was al bij alberge om 14 uur. Prachtige omgeving en veel bekenden weer. Vooral de eerste 3 uur is heel mooi. Daarna voel je je voeten meer en kost het meer moeite.

De scherpe zon: omdat de route oost west is moet je vooral je linkerkant goed afdekken. Sowieso de zon vermijden tussen 9 en 16 uur. Ik bedek alle blote huid: lange mouwen en lange broek, hoed en buff enzelf wantjes. Het voorkomt ook daT ik moet smeren.

Het publiek selecteert zich ook uit: mensen vallen af en de rugzakken worden lichter, soms worden nieuwe schoenen gekocht.

De stokken: ik ben blij dat ik er 2 heb meegenomen, ik heb er veel steun aan, Vooral bij klimmen en dalen.

Drinken: ik neem een liter mee, dat is voldoende omdat er kraantjes zijn en veel barretjes onderweg. Eten kan ook bijna overal.

Ik wens de naaste familie alvast een mooie dag morgen.

• 09 April 2023 - 18:18

Marja:

Je doet het goed Jens en wat weer een mooie omgeving.

• 09 April 2023 - 19:49

Marja Dekker:

Wat een mooi avontuur Pake/Jens! Nog heel veel plezier!!

(Oma)Marja

• 10 April 2023 - 11:07

Thijs:

mensen vallen af, schrijf je. we wachten geduldig af om je terug te zien.

ik gok wel op 10 kg

• 10 April 2023 - 12:52

Roelie En Dick:

Hallo Jens. Erg fijn dat het goed gaat. We genieten van de foto's en de verslagen.

Hou vol, we blijven je volgen.

Groeten van Roelie en Dick.

• 10 April 2023 - 15:59

Aukje Postma: